2012. január 15., vasárnap

pusztuljunk, kezdjük újra, kezeket a nap felé

Tedd, tettek, haladjál.


Megint ültél vagy álltál épp, vezet a büszkeség, nem mozdulhat tőle a lábad, a szád pláne nem, a szavak bent homályba burkolva várakoznak. Ne várj semmi öledbe hulló csodát, várakozó senkiházi leszel és lassan azt se tudod mi a várakozás lényege. Nincs is cél csak félelem, megmérgez, helyben futkorászás, létra mászás, rohadt tériszony.
Gyorsan lecsúszol, ha csak az éghető folyadék meg az a majdnem legál zöld kis füstölgő élvezet. Penge súrolja a bőröd, a heg emlékeztet, cigik nyoma a karban, kézfejen éjszakai emlékek, megmaradt, lecsúszunk élvezet vezet a vérző hegek felé, de a felfele út szétbassza a térdet, fáj, élet érdeme.
A pokolba indult, eltévedve a mennybe jutott, szétégette az eső, a lelke pedig egyáltalán nem maradandó.
Az elméd leépül, a tested szétmegy, önbecsülés értelmezhetetlen fogalom, felállni gyönyörű, kéne egy kéz, máték sosem voltak talán, csináld amit akarsz, de utána őszintén sírjon a szád és magadba forgasd meg a kést először. Lesz valaki a segít, valószínű hátsószándék vezérli, de ha más megteheti lehetnél néha te is úgy igazán geci.
Épüljünk le, építs le élet, föld alatti vár lesz, így nem süthet be a nap.


Megint láttam a tükörképem a buszon, ijesztő, valamit tud amit én nem, hasított a mosolya. Igazából most érzem magam, süt a nap az úton, de mégsem éget, most egyenes, most nem mérgeznek az álmatlanság gondolatai, megfogadtam.


Egy senki mint én, olyan senki mint te, Így a senkik mint mi, csak olyan senkik mint ti.


vonzó beton 30 méter magasról
vonzó tű
vonzó mélység
teljesíthető képesség határa, határtalansága
létezése?
nyiss magad felé


Legyél végre középpont, úgyis csak végig teljesíted, belebuksz, alattuk vagy erőszakol a társadalom, az idézőjeles hatalom. Röhögd ki, beledöglesz, merd, tedd, szarj a kupac tetejére, bent dőlnek el a dolgok, tettek nyomai jelölik merre jártál, de kevesen figyelik, leszarják mind, hisz leszarod őket. Rabszolga, a tulajdonuk vagy, a tulajdonod vagy, átmeneti darab, de nem fölösleges, csak ha azzá teszed.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése