2011. december 4., vasárnap

a thought for now

Az akarsz lenni, aki nem lehetsz. Az mellet, aki sosem volt ott.
Lehetnél az, aki akarsz talán mellette.


Szóval máté tényleg elhihetnéd, hogy még van esélyed, olyanná lenni, mint amit szeretnél. Sose akarom elfelejteni a boldog pillanatokat. Hallani ahogy nevetek, a könnyek akkor a boldogság miatt jönnek, a hasam nem a félelem miatt van görcsben.
Élj! Látni akarom, ahogy élsz. Rugdosd a falat, ha fáj bent, üvölts, keres hitet, rombolj, neves, sírj, áss egy kutat, ha szomjas a lelked, tűnj el, törj össze csak lássam, hogy élet van benned. Kezdj el élni máté, kérlek.


máté.... ez a név egy dal miatt tetszik, pontosabban 2 másodperc miatt, nem is a név, hanem az érzés amit kellt bennem az a 2 röpke pillanat

Van akin nem lehet segíteni, nem a probléma megoldhatatlan, hanem az ember.
Rajtam lehet segíteni, a megfelelő ember tudna a megfelelő módszerrel, szóval nem vagyok elcseszett eset.
Ismeretlenek dobálóznak szavakkal, fogalmuk sincs mit indíthatnak el. Egy mondta képes változtatni, jobban leszel vagy basszátok meg. A szavak erősek, de egyszer beleverhetnél egyet a hasamba, hogy legyen valami halvány képem, arról ami benned zajlik. Néha tényleg nem tudod elmondani, nincs mindenre szó helyette van érintés, vagy ütés. Üss.


to buy the truth and sell a lie the last mistake before you die so don't forget to breathe tonight
tonight's the last so say goodbye the secret is out
goodbye goodbye goodbye goodbye goodbye goodbye
kérlek segíts, könyörgöm, kérlek, nem merem szemtől szembe kérni csak így, de kérlek segíts azzá lenni aki vagyok, gyere már máté vagy akárhogy hívnak
nem is gondoltam volna, hogy jönnek a könnyek, nem értem miért, hiszen előbb még jó volt
marad a pofa lapos, addig amíg

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése